جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

ترامپ نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر می‌دهد

ترامپ نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر می‌دهد فاکس نیوز گزارش داد دونالد ترامپ قصد دارد در بدو ورود به کاخ سفید، با امضای یک دستور اجرایی نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 20
کد خبر: ۲۶۸۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه خبری فاکس نیوز به نقل از منابعی گزارش داد دونالد ترامپ قصد دارد با امضای یک دستور اجرایی نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر دهد.

براساس این گزارش، ترامپ می‌خواهد به محض ورود به کاخ سفید و امضای دستورات اجرایی پس از مراسم تحلیف که تا ساعاتی دیگر برگزار می‌شود، نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر دهد.

ترامپ پیشتر نیز در سخنرانی روز ۷ ژانویه در عمارت مارالاگو اعلام کرده بود که قصد دارد نام خلیج مکزیک را تغییر دهد. او نام خلیج آمریکا را زیباتر و مناسب‌تر می‌داند.

وی در آن روز و تنها یک روز پس از تمسخر دوباره کانادا مبنی بر اینکه پنجاه و یکمین ایالت آمریکا شود، به خبرنگاران گفت: ما نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر خواهیم داد که نوای قشنگی هم دارد.

وی اضافه کرد: این اقدام مناسب است. مکزیک باید اجازه ندهد میلیون‌ها نفر به کشور ما سرازیر شوند.

پیشنهاد ترامپ برای تغییر نام خلیج مکزیک به عنوان بخشی از مواضع تند او در قبال مهاجرت است، که مدت هاست استدلال می‌کند که این امر تهدیدی مهم برای امنیت ایالات متحده است.

از دیگر موضوعات مورد توجه ترامپ می‌توان به تبدیل کانادا به یکی از ایالت‌های آمریکا، کنترل دوباره تنگه پاناما و خرید سرزمین گرینلند اشاره کرد.

برخی منابع آگاه اعلام کردند ترامپ قصد دارد در روز اول دولتش، حدود ۱۰۰ دستور اجرایی را امضا کند.

این در حالی است که بخش وسیعی از شهر واشنگتن از هفته پیش تاکنون برای آماده سازی مراسم تحلیف کاملا امنیتی شده و نیرو‌های پلیس و گارد ملی حضور چشمگیری در سطح شهر دارند و کیلومتر‌ها اطراف کاخ سفید و کنگره، حصار‌های فلزی کشیده شده است. مراسم تحلیف ریاست جمهوری تا ساعاتی دیگر در داخل ساختمان کنگره برگزار می‌شود. این برای نخستین بار طی ۴۰ سال اخیر است که این مراسم به دلیل سرمای شدید هوا در داخل ساختمان برگزار می‌شود.

فاکس نیوز در گزارش دیگری اعلام کرد مقامات امنیتی اطمینان دارند که مراسم بدون هیچ مشکلی برگزار می‌شود، اما آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا نگران حملات تروریستی در جریان مراسم تحلیف هستند. عمده نگرانی این نهاد‌ها افرادی موسوم به «تروریست‌های تنها» هستند که به صورت انفرادی دست به عملیات‌های تروریستی می‌زنند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار