جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

ترامپ نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر می‌دهد

ترامپ نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر می‌دهد فاکس نیوز گزارش داد دونالد ترامپ قصد دارد در بدو ورود به کاخ سفید، با امضای یک دستور اجرایی نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 20
کد خبر: ۲۶۸۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه خبری فاکس نیوز به نقل از منابعی گزارش داد دونالد ترامپ قصد دارد با امضای یک دستور اجرایی نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر دهد.

براساس این گزارش، ترامپ می‌خواهد به محض ورود به کاخ سفید و امضای دستورات اجرایی پس از مراسم تحلیف که تا ساعاتی دیگر برگزار می‌شود، نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر دهد.

ترامپ پیشتر نیز در سخنرانی روز ۷ ژانویه در عمارت مارالاگو اعلام کرده بود که قصد دارد نام خلیج مکزیک را تغییر دهد. او نام خلیج آمریکا را زیباتر و مناسب‌تر می‌داند.

وی در آن روز و تنها یک روز پس از تمسخر دوباره کانادا مبنی بر اینکه پنجاه و یکمین ایالت آمریکا شود، به خبرنگاران گفت: ما نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر خواهیم داد که نوای قشنگی هم دارد.

وی اضافه کرد: این اقدام مناسب است. مکزیک باید اجازه ندهد میلیون‌ها نفر به کشور ما سرازیر شوند.

پیشنهاد ترامپ برای تغییر نام خلیج مکزیک به عنوان بخشی از مواضع تند او در قبال مهاجرت است، که مدت هاست استدلال می‌کند که این امر تهدیدی مهم برای امنیت ایالات متحده است.

از دیگر موضوعات مورد توجه ترامپ می‌توان به تبدیل کانادا به یکی از ایالت‌های آمریکا، کنترل دوباره تنگه پاناما و خرید سرزمین گرینلند اشاره کرد.

برخی منابع آگاه اعلام کردند ترامپ قصد دارد در روز اول دولتش، حدود ۱۰۰ دستور اجرایی را امضا کند.

این در حالی است که بخش وسیعی از شهر واشنگتن از هفته پیش تاکنون برای آماده سازی مراسم تحلیف کاملا امنیتی شده و نیرو‌های پلیس و گارد ملی حضور چشمگیری در سطح شهر دارند و کیلومتر‌ها اطراف کاخ سفید و کنگره، حصار‌های فلزی کشیده شده است. مراسم تحلیف ریاست جمهوری تا ساعاتی دیگر در داخل ساختمان کنگره برگزار می‌شود. این برای نخستین بار طی ۴۰ سال اخیر است که این مراسم به دلیل سرمای شدید هوا در داخل ساختمان برگزار می‌شود.

فاکس نیوز در گزارش دیگری اعلام کرد مقامات امنیتی اطمینان دارند که مراسم بدون هیچ مشکلی برگزار می‌شود، اما آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا نگران حملات تروریستی در جریان مراسم تحلیف هستند. عمده نگرانی این نهاد‌ها افرادی موسوم به «تروریست‌های تنها» هستند که به صورت انفرادی دست به عملیات‌های تروریستی می‌زنند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار